Tuesday, May 3, 2011

setahun

ASSALAMUALAIKUM..!
ok..ape aku nak membebel ari nie..??
ttbe tringat plak peristiwe setahun yg lepas..
ceewwwaahhh..
bunyik cm gempak je kan..
bukanla gempak sgt..
juz nak mmbebel mase 1st aku tau aku dpt uitm dungun..
in msej aku n gtau.."eyh,ko dpt uitm dungun..congrate"
perasaan?
HEPIIIII GILERRRRR sampai menangis..haha
sedar x sedar dah dekat setaun aku blaja kt sane even ati cm xredha je..
tapi nak wt guane kan..dah rezeki aku kat sane..
mase aku mule2 tau 2..
hmmmmm..terus ilang mood..
igt ari 2 nk shoping puas2..then dpt berite mcm 2 plak..
terus spoil la n xbeli pape pun..
beli la gak 1 beg..haha
then trus call mama..
mase 2 fmily aku xd kt umah sbb g family day..x ikut mase 2 sbb keje..
haha..mak aku cm biasela..terus call balek n ckp kt aku jgn nk wt lwk..
aku diam je sbb xd mood..
bile balek spth de tanye,sepatah aku jwb..
g keje plak seminggu aku jd moody..
tp abg2 kat sane ske sgt myakat aku..
cakap ganu r ngan aku..bajet2 je sume..
rase cm nk lempang je sorg2..tp sbb xd mood aku diam jela..
haha..teruk x?teruk x? memang menangis jela kje aku..
pdhal bukan teruk sgt..
mase 2 penasihat aku..aishah menasihatkan aku mcm2..
pdhal de pun sama..
duk uitm shah alam je pun tp homesick mgalahkan aku..
haha..kantoi2..
then,even sampai dungun pun aku still xredha..
siap homesick 2minggu weyh..roomate aku smpai buntu..
mase 2 segan xsegan jela..
aku jenis muke tembok..so wt xtau jela..haha..
lagi2 mase orentasi..truk gile..
sampai aku xkasi mama call lansung sbb nnt aku nngis..
haha..buruk gile prgai..
tapi bile dah stat class..
dah jumpe kwn2..
sume jd oke..
memangla still homesick kan..yela,aku xpenah bjauhan ngan family aku..
ttbe trus tcmpak kt dungun..
but,kawan2 aku kbykn berasal dari selangor..
n aku xrasela jauh sgt ngan selangor..
haha..poyo x?
so,sgt2 hepi..
xrase truk sgt..
kalau xd kwn2 msti rase truk gile..
yela..mak aku penah ckp..
family duk jauh,so camne pun kene baek ngan sume kwn2..
sbbnye nnti klau susah dorg je yg dpt tolong..
n now..im hepi with my fren..
especially grup HM115EF..
sume sgt best..
kesimpulannye..
dpt uitm dungun..
bukan teruk mane pun..oke what..
depan pantai lg 2..
winkwink..(^_^)

    p/s:dengan adenye asaimen..bertambah2 la pulak best de..:D

No comments:

Post a Comment